Prijs vanaf € 18.699

HYUNDAI KONA

YOU DRIVE IT. YOU DEFINE IT.

Prijs vanaf € 18.699

Durf anders te zijn.

 

Soms zijn de beste momenten in ons leven niet die waarop de wereld ons vormt, maar wel die waarop wij de wereld vormgeven. Dat is de essentie van het concept "You drive it, you define it!” Het belichaamt de KONA-spirit. Met zijn dynamische combinatie van stijl en prestaties, gekenmerkt door de meest verfijnde technologie, verdient deze compacte SUV het om van dichterbij te worden bekeken.

 

Ontdek de wereld van KONA.

You tech it.

De gloednieuwe KONA biedt je de naadloze connectiviteit die je verwacht en technische innovaties die jouw leven makkelijker maken - zoals een head-updisplay, draadloos opladen van je telefoon en een hoog gemonteerd zwevend aanraakscherm voor een betere leesbaarheid en bereikbaarheid.

Head-updisplay (HUD)

Met de beste helderheid in zijn klasse en dus optimale leesbaarheid helpt onze nieuwe head-updisplay je veilig door het verkeer. De display projecteert belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen precies in je blikveld.

8"-aanraakscherm

Het 8"-aanraakscherm integreert 3D-navigatie, media- en connectiviteitsfuncties. Het wordt geleverd met een gratis abonnement van 7 jaar op LIVE Services, met realtime informatie over het verkeer, het weer, snelheidscamera's* en nuttige plaatsen.
*De waarschuwingen voor flitscamera's zijn niet in alle landen beschikbaar.

Draadloos opladen

Met het draadloze laadvlak (Qi-norm) in de middenconsole kun je een Qi-compatibele smartphone opladen zonder rommelige en lelijke kabels.

Digitaal Informatiescherm

Dit oordeelkundig opgestelde en makkelijk afleesbare lcd-scherm van 4,2” geeft belangrijke rijinformatie weer zoals de status van de actieve veiligheidsvoorzieningen, het resterende rijbereik, het brandstofverbruik, navigatieaanwijzingen, de buitentemperatuur en meer.

Galerij